torstai 3. maaliskuuta 2016

Matkan suunnittelu osa 1

Kylemore Abbey in Connemara, County Galway, Ireland (by dkammy):
Kylemore Abbey, kuva Pinterestistä

Matkan suunnittelu. Tarkennettuna, matkan suunnittelu ulkomaille.
Okei, tarkennan vielä vähän: matkan suunnittelu ulkomaille, ensikertalaisena.

Ollaan varattu poikaystävän kanssa (okei, vielä yksi lisätarkennus: ensimmäistä yhteistä ulkomaan matkaa) Irlantiin. Meillä on vain lennot plakkarissa, mutta matkasuunnitelma ja hotellit puuttuvat aivan täysin. Niitä täytyisi jo kovasti alkaa miettimään ja varailemaan, mutta eipä se olekaan ihan niin helppoa.

Irlanti on ollut meidän haaveena jo useamman vuoden. Mitä enemmän kattelen, luen ja näen, sitä vaikeammaksi tulee valita mitään kohteita, reittejä tai aktiviteettejä. Ongelma on siis se, ettemme vain osaa valita mihin menisimme, mitä kokisimme ja mitä haluaisimme nähdä.

Matkustusaika on 17.-23.6.2016, auton vuokraamme. Lennot ovat paikallista aikaa perillä 18:00, takaisin lähtö on (muistaakseni) myös kello 18:00.

Monet ovat kehuneet Wicklow'n aluetta, Connemaraa sekä ylipäätään Länsirannikkoa. Alustava suunnitelma on ajaa heti Galwayhin, josta päin tehtäisiin retkiä muualle. Muutamaksi päiväksi Wicklow'n alueelle ja jos aikaa jää niin vielä Dubliniin.

Summasummarum: haluaisin nähdä mahdollisimman paljon, mutta en halua kiirettä. Haluan nauttia, rentoutua ja kokea uusia asioita. Eli, jos kukaan lukee, niin kaikki Irlannin vinkit ovat tervetulleita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja kommentoit! :)