lauantai 16. huhtikuuta 2016

Matkan suunnittelua osa 2

Heippa!

Matkasuunnitelman teko on kyllä vielä aivan kesken. Isot suuntaviivat ollaan vedetty, mutta hotellit on vielä aivan katsomatta. Olen selaillut tuhottomasti Trivagoa ja TripAdvisoria. Ihania vaihtoehtoja on niin paljon ja jostain pitäisi osata valita.

Olemme ensimmäisen yön Dublinissa, josta haemme auton noin klo 12:00. Hotelli saisi siis olla lentokentän lähellä. Dublinista ajamme Galwayhin, jossa tutustumme päivän. Seuraavana päivänä ajamme Connemaran alueelle, josta illalla tulemme takaisin Galwayhin.

Jos olet ajanut reitin tai sinulla on hyviä vinkkejä Connemaran aluelle niin kuulen niitä mielelläni!

Pinterest 
Seuraavana päivänä kohteena on Aran -saaret sekä Cliffs of Moher. Tai ainakin toinen näistä :) Aran -saarilla tietenkin halutaan pyöräillä saarella sekä käydä ostamassa joku ihana villaneule <3 Cliffs of Moherilla olisi ihana käydä, mutta katsotaan tuleeko liian kiire.

Pinterest 
20.6. tarkoitus olisi suunnata Wicklow'n alueelle. Alueella ehdoton paikka mihin haluamme päästä on Wicklow Mountains ja Glendalough. 

Kaikki ideat ja ehdotukset ovat enemmän kuin tervetulleita :)

PS. Vähän tympeetä käyttää Pinterestin kuvia.. Mutta nyt ei ole muutakaan tarjota. Muutaman kuukauden päästä on sitten omia kuvia ja omia muistoja näistä paikoista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja kommentoit! :)