maanantai 18. huhtikuuta 2016

Matkan hotellit, vihdoin!

Huh, vihdoin ollaan varattu reissun hotellit! Tuhottomasti tunteja siihen vertailuun ja miettimiseen menikin, mutta nyt se on tehty :)

Kaikki kolme hotellia varattiin Booking.comin kautta. Booking tuntui helpolta ja selkeältä sivustolta. Heillä on myös suomenkielinen asiakaspalvelu sekä varaukset saadaan peruuttaa vielä päivää ennen majoittumista. Varaaminen oli todella helppoa! Toivottabasti kaikki menee putkeen :)

Dublinissa olemme yhden yön. Varasimme hotellin Premier Inn Dublin Airport Hotelin. Kyseessä taitaa olla (kuvista päätellen) ihan normaali hotelli. Valitsimme hotellin, koska se on todella lähellä lentokenttää, moottoritielle on 5 minuutin ajomatka ja Dublinin keskustaan menee busseja 15 minuutin välein!

Booking.com
Dublinissa on aika paljon mistä valita ja mihin mennä nukkumaan. Premier Inn ei ehkä olisi ollut meidän ykkösvalinta pidemmälle vierailulle, mutta yhden yön visiitille mainio. Täältä meidän on helppo hakea auto lentokentältä sekä käydä illalla keskustassa juomassa tuopilliset Guinessiä.

Galwayssa majoitusvaihtoehtoja oli vaikka muille jakaa! Haluaako maaseudulta vai keskustasta, B&B -majatalon vai hotellin? Me päädyimme keskustaan ja B&B -majataloon. Booking.comista löysimme Griffin Lodge Guesthousen. Griffin vaikutti kuvissa siistiltä majoituspaikalta ja sijaitsee Galwayn keskustassa. Se oli saanut hyviä pisteitä sekä Booking.comissa että TripAdvisoissa.

Booking.com
Parasta Galwayn B&B -paikassa on kyllä sen sijainti! Tästä meidän on helppo tutustua kaupunkiin sekä liikkua paikkoihin. Ilmaisesta pysäköinnistä extra pisteet.

Sitten ehkä mun lemppari majoituspaikka: Jacobs Well B&B. Ihastuin paikan tunnelmaan ja taas kerran paikkaan, vain 15 minuutin matka Wicklow Mountains National Parkiin, helppo pääsy pyöräilemään, vaeltamaan ja ratsastamaan sekä Dublinin lentokentälle ajaa noin tunnissa.

Meillähän lähtee lento paikallista aikaa noin kello 18:00. Luultavasti ajellaan hissuksemme täältä kentälle kierrellen ja nauttien vielä maisemista. Auto pitää kuitenkin palauttaa ajoissa ja vihaan muutenkin kiirettä ja epävarmuutta. Haluan olla mielummin lentokentällä ajoissa kun se että stressaan myöhästymistä :D

Booking.com
Kirjoitan kaikista hotelleista/majataloista sitten jälkeenpäin arvion :) Toivotaan että valinnat osuivat nappiin! Vaikka kaikkia majoituspaikkoja pidettiin hyvinä ja suositeltuina niin eihän sitä koskaan tiedä ennenkun itse kokeilee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja kommentoit! :)