tiistai 26. huhtikuuta 2016

Matka varusteet

Moi!

Matkaan on enää 1½ kuukautta tai 53 päivää! Nyt on siis varattu/maksettu lennot, hotellit ja auto. Mutta vielä puuttuu hankintoja, joista yhdet suurimmat minulla on sopivien varusteiden hankinta.

Irlannissa olisi tarkoitus tehdä muutama lyhyempi vaellus/päiväretki luonnonpuisto-alueilla, tarkoituksena on nauttia luonnosta ja rentoutua. No, Irlannissa sataa 9-13 päivänä joka kuukausi, joten vaatetus täytyy olla sen mukainen. 

Minua ei varsinaisesti sade onneksi haittaa. Mutta en kuitenkaan pidä kylmästä, jonka takia haluan matkalle kunnon varusteet. Näitä tulee toki käytettyä varmasti muutenkin :) Nyt ulkoilu on rajoittunut päiviin, joina ei sada tai matkoihin jossa pärjään lenkkareilla. 


Pinterest 

Eilen ostin Vaasa Intersportista North Face -kuoritakin. Takki vaikutti hyvältä, kävin tihkusaatessa eilen lenkillä, ja täällä Vaasassa ainakin toimi hyvin. Katsotaan kuinka kestää sitten Irlannissa. 

Zalando.fi 

Takki on ihanan värinen ja tuntui tosi mukavalta päällä! Takki oli alennuksessa, jolloin hintaa jäi 97,30€. Toivotaan että takki ei ollut hutiostos. 

Haglöfs

Matkalle tarvitsen vielä ainakin kuorihousut tai kevyet sadehousut, vaelluskengät sekä kerroston alle. Hyvä päiväreppu minulla on, johon voin laittaa tarvittavat tavarat (esim. kameran). 

Eli vielä on ostetavaa, mutta onneksi reissuun on vielä aikaa :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja kommentoit! :)