tiistai 14. kesäkuuta 2016

3 päivää jäljellä!

Heippa,

Pian sitä ollaan Irlannin kauniissa maisemissa ja saa hetkeksi vaan olla ja nauttia elämästä ilman velvollisuuksia, kiirettä ja pakkoa! :)

Viime hetken paniikkia on ehkä havaittavissa siitä että onhan kaikki majoitukset ja autot varmasti ok. Booking.comin kautta kaikki oli helppo hoitaa, mutta autonvuokraaminen tuntuu olevan aika hankalaa :D Tai ei hankalaa, mutta sekavaa. Nyt ollaan sataan kertaan katsottu että meillä on lisävakuutus voimassa.

Lisäksi ollaan nyt lyöty jonkinlaista matkasuunnitelmaa lukkoon, joka näyttää tältä:

- 17.6 Saapuminen Dubliniin, jossa majoitus hotellilla. Mahdollisesti käydään jossain lähistöllä kävelemässä ellei olla aivan poikki matkustamisesta

- 18.6 Auton hakeminen kello 12:00 lentokentältä. Lentokentältä ajetaan kohti Tullamorea, missä käydään Tullamore D.E.W Visitor Centerillä. Täältä matka jatkuu (ehkä) kohti Charleville Castelia sekä Clonmacnoisea. Ei ehkä keretä tislaamokierroksen jälkeen kumpaankin paikkaan, mutta mennään fiiliksen mukaan!
Clonmacnoise, Pinterest 

Tullamore DEW, Pinterest
19.6 Suuntaamme kohti Connemaraa, jossa patikoimme Diamond Hill -reitin. Connemaran alue on se, mitä eniten odotan reissultamme! Toivotaan että sääjumalat olisivat meille armollisia ja saisimme patikoida kauniissa säässä :) Maisemat täällä ovat niin upeat ettei sanotuksi saa!
Diamond Hill, Pinterest 
Diamond Hill on noin 7km pituinen reitti, joka nousee 400m. Maisemat huipulla ovat todella kauniita (kuvista päätellen). En meinaa malttaa odottaa että pääsemme tuonne! 

Vaelluksen jälkeen suunnittelimme käyntiä Kylemore Abbeyllä, josta ajaisimme Congin kautta takaisin Galwayhin. Connemaran alueelle ajaisimme tietenkin toista reittiä, rannikkoa seuraillen. 

- 20.6 Kohteena olisi sitten Aran Island! Pyöräilyä, rentoa hengailua ja toivottavasti kallioilla eväiden syömistä. En kestä noita maisemia! Kalliot ja meri ovat aina kiehtoneet minua, joten odotankin tänne pääsemistä <3 


Inishmore, Pinterest 
Aran Islandilla uskon saavani pienen shoppailumanian.. Kaikki ne kauniit ja ihanat neuleet haluavat tulla meille ;) Vilukissan paratiisi! 

- 21.6 On aika jättää Galway taakse ja suunnata kohti Wicklowta. Mutta ensin käydään katsomassa yksi suurimmista Irlannin nähtävyyksistä, Cliffs of Moher. 

Cliffs Of Moher, Pinterest 
Olen itse kaavaillut reittinä seuraavaa, mutta katsotaan mitä reittiä päädymme ajamaan. Ennis vaikuttaa tutustumisen arvoiselta kaupungilta. Täytyy kuitenkin paikanpäällä miettiä mihin on aikaa ja mitä haluamme tehdä. Kaikkea ei kuitenkaan kannata kerralla ahnehtia :)Matkaan kestää kuitenkin useita tunteja ja muutenkin voi olla väsy. Loppupäiväksi ei olla suunniteltu mitään ohjelmaa :) Paitsi ehkä käydään syömässä ja juomassa! 

- 22.6 Wicklow National Park ja upea Glendalough ovat reissun toinen (tai kolmas tai neljäs, en muista enää :D ) must see -kohde! Työkaveri on kehunut alueen maasta taivaaseen -ja onhan se mielettömän kaunis <3

Wicklow National Park 
Täälläkin tarkoitus olisi patikoida. Minua kiinnostaa kiertää The Spink -kierros, jossa näkisi kivasti koko alueen. Mutta jos kävelee ensin Diamond Hillin, pyöräilee Aran Saarilla ja kiertelee kaupunkeja niin voi olla että 9 kilometriä ja 380m nousu ovat vähän liikaa :D Mutta katsotaan siellä kuinka jaksaa :) 

The Spink walk 
-23.6 Onkin sitten kotiin lähdön aika.. Aamusta lähdemme ajamaan Dubliniin, jossa palautamme suoraan auton. Tämän jälkeen käymme luultavasti vielä bussilla Dublinissa pyörimässä tai teemme jotain muuta, riippuu siitä mitä kello näyttää kun auto on hoidettu. Kotiinpalu -lento lähtee kello 18:00. 

Miltä meidän matkasuunnitelma kuulostaa? Onko liikaa ohjelmaa? 

Minulla on jo kova hinku päästä matkaan! Mutta kohta se jo häämöttää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja kommentoit! :)