tiistai 24. toukokuuta 2016

Matkakassa

Hei,

Ajattelin tänään kirjoittaa vähän matkakassasta. 

Olemme säästäneet jo jonkin aikaa rahaa reissua varten ja kun varasimme lennot kihlajaispäivänä, maksoimme heti lennot. Lennot maksoivat yhteensä 353,80€  Norwegianilla. Emme ostaneet halvimpia lippuja, vaan liput joissa saamme ottaa mukaan matkatavaroita ruumaan ja saimme valita istumapaikat. 

Liput varattiin siis viisi kuukautta ennen matkaa. Äsken katsoin Norwegianin sivuilta, että vastaavat lennot kahdelta kustantaisivat nyt 499,20€! Eli kyllä se on niin että aikainen lintu madon nappaa. 

Hotellit varattiin tosiaan kuukausi sitten, enkä usko että niiden hinnassa on vielä mitään muutoksia. Kokonaisuudessaan hotellit tulevat maksamaan noin 500,00€ Kerron sitten suuressa hotellipostauksessa lisää näistä kun ollaan majoituttu niissä ;) 

Auton vuokra noin viikoksi maksoi 160€. Minusta summa on aika pieni, toki bensat joudumme itse maksamaan. Auton saa täyteen tankattuna ja se pitää palauttaa tankattuna.

Säästämisen lisäksi saimme mukavasti matkaa varten kihlajaislahja -rahaa. Maksamattomien hotellejen jälkeen matkakassasta jää rahaa noin 600€/nuppi. Minusta summa kuulostaa hurjalle! Mutta kiva niin, eipä tarvi jokaista euroa laskea :) Toki tuon summan saisi kulumaan hetkessä, mutta uskon että ostamme tuolla rahalla bensaa, ruokaa sekä pääsyliput muutamaan paikkaan.

Tavaraa meillä on jo riittävästi, mutta minun summasta taitaa osa mennä ostoksiin. Haaveissa on nimittäin Irlantilainen villapaita! Hienointa olisi todellakin ostaa paita Aran Saarilta, mutta katsotaan menemmekö sinne, emme ole päättäneet :)

Katselin Aran Sweater Marketin -sivustoja ja tämä vilukissa voisi kotiuttaa noista vaikka kuinka monta! Tässä on muutama mun suosikki.

    


(Kaikki kuvat ovat Aran Sweater Marketin sivuilta!) 

Enää 24 päivää matkan alkuun! En malta odottaaa... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja kommentoit! :)