torstai 14. heinäkuuta 2016

1. Päivä

Huono matka -blokkaaja tässä hei! :D Reissun jälkeen onkin ollut hillitön kiire joka paikkaan, eikä tänne oo kerennyt ollenkaan tulla.. Nyt pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja kasata tänne kirjoituksia ja muistoja.

Saavuimme Dubliniin kuuden aikana illalla, ja ensimmäisenä suuntasimme bussilla hotellillemme. Helposti löysimme perille ja saimme hotellihuoneen. Huone oli ihan perushuone, siisti ja mukava. Hotelleista kerron sitten erikseen, mutta pikaiselle käynnille Prelimer Inn on sopiva. 

Nälkähän matkustamisessa tulee ja suuntasimmekin ruokailemaan. Ruokapaikaksi valikoitu Hogs and Heifers Rockin' Bar & Grill. Paikka oli muutaman minuutin päässä hotelilta ja vaikutti sellaiselta paikalta josta saa hyvää ruokaa.


Ja olihan se ruoka hyvää! :P Tilattiin kummatkin tuollaiset ribs -annokset ja nälkä lähti. Maistoin myös irlantilaista siideriä, Bulmersin omenasiideriä. On muuten paljon parempaa kuin Suomen kaupoissa myytävät litkut, tuossahan maistui ihan aito omena :) 

Ruuan jälkeen kävelimme Swordsissa hetken, jonka jälkeen menimme nukkumaan. Raskas matkustuspäivä vaati veronsa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja kommentoit! :)